Trav i verkligheten och på nätet

Suffolk_Downs_horse_racingNär du är intresserad av trav, travsporten och att spela på trav finns det två olika sätt att se och göra detta på. Det ena är att alltid vara på plats på travbanan, och det andra är att se travet via TV och att spela på nätet. När du tidigare skulle spela på travet var det bara ATG som erbjöd chansen för de spelare som ville spela på nätet gällande travsport. Numera är det inte så längre. Här finns det en hel del sportbettingsidor som har fått upp ögonen för intresset av travsporten. Dock är det ändå fortfarande ATG som är regerande på nätet, och spel på banan som är det mest upplevelserika.

När du verkligen vill få ut det mesta av både travet och ditt spelande på denna sport är det helt klart travbanan som du ska befinna dig på. Det är här det händer, och här som den riktiga spänningen och underhållningen finns. För dig som håller koll på travet och ditt spelande är det också på banan som du kan snappa upp de sista stalltipsen. Detta kan göra att du vill förändra ditt spel och därmed kanske få större chanser till vinst.

När du spelar på nätet är det ATG som har alla de spel som vi tidigare har nämnt på denna sida, och här får du ett enkelt användargränssnitt som gör att alla förstår hur det går till att spela på travet via Internet. Precis som när du spelar sportbetting, casino eller poker på nätet kommer du även att behöva ett spelkonto. Detta spelkonto registrerar du på ATG, och du kan vara igång med ditt spelande på bara några minuter. Som nämnt finns det även alternativ till ATG när du vill spela trav på nätet, men utbudet är mindre och mer internationellt inriktat. Det är ATG som gäller när du vill spela trav på nätet med svenska hästar och kuskar.